Μαζικά ,οργανωμένοι άρχισαν ήδη οι Απόστρατοι Αξιωματικοί να καλούν τα Μέλη τους τα Παραρτήματα της ΕΑΑΣ να κατέβουν στο Συλλαλητήριο της Μακεδονίας μας !

Απο τους πρώτους ο Στρατηγός της Θράκης  Στρατηγός Γιώργος Γεωργιάδης Πρόεδρος του παραρτήματος της ΕΑΑΣ Ξάνθης πάντα πρωτοπόρος αυτός και το Συμβούλιο του στους αγώνες του Έθνους !
Άμεση ήταν η απάντηση του Στρατηγού Κωσταντάρα Προέδρου του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ Ημαθίας που δείχνει ότι οι Μακεδόνες και οι Θρακιώτες μπαίνουν μπροστά  ....Ας ελπίσουμε να ανέβουν και οι Απόστρατοι της ΕΑΑΣ των Αθηνών και Περιχώρων μέχρι τον Πύργο τον Λευκό !!
Οι Ανακοινώσεις των Αποστράτων …
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ(ΕΑΑΣ)ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΞΑΝΘΗΣ
Βενιζέλου 60, ΞΑΝΘΗ,67100.Τηλέφωνο/FAX:2541 -25425
e-mail: eaasxanthis@gmail.com
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (11 Ιαν.2018 )

ΘΕΜΑ: Συμμετοχή της ΕΑΑΣ στο Συλλαλητήριο 21 Ιαν. στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
• Σας πληροφορούμε ότι η ΕΑΑΣ αποφάσισε και καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, στις 21 Ιαν.14:00, ώστε όλοι μαζί οι Έλληνες να ενώσουμε τη φωνή μας για να ακουστούμε στην ΑΘΗΝΑ σε όλη την Οικουμένη, πως διαχρονικά:
<< Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ>>.
• Εφόσον υπάρξει επαρκή αριθμός δηλώσεων, θα μισθωθεί και λεωφορείο για την κίνηση όσων επιθυμούν.
• Δηλώσεις Συμμετοχής: μέχρι 18 Ιαν 12:00 (ΠΕΜΠΤΗ), στο email του Παραρτήματος ή στα κινητά τηλέφωνα: 6937409943 και 6937100910.
Δελτίο Τύπου 01-18 της 11 IAN 2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ/ ΕΑΑΣ
«Η ΕΑΑΣ ανακοινώνει στα μέλη της ότι κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της στις 10 Ιαν 2018, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ όπως συμμετάσχει στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στις 21 Ιαν 2018 σχετικά με την ονομασία του κράτους των Σκοπίων.
Η θέση της ΕΑΑΣ είναι μία και μοναδική. Η ονομασία του υπόψη κράτους να μην περιέχει τη λέξη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» σε οποιαδήποτε γλώσσα.
Καλεί τα απανταχού μέλη της να συμμετάσχουν στο υπόψη συλλαλητήριο, ώστε όλοι μαζί οι Έλληνες να ενώσουμε τη φωνή μας για να ακουστούμε σε όλη την οικουμένη πως διαχρονικά:
 Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ»
Για το ΔΣ/ ΕΑΑΣ, ο Πρόεδρος Αντγος εα Ροζής Βασίλειος

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΣ/ ΗΜΑΘΙΑΣ
Μετά τα παραπάνω, το Παράρτημα Ημαθίας της ΕΑΑΣ, καλεί τα μέλη του να μετάσχουν σύσσωμα στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στις 21 Ιανουαρίου, στο Λευκό Πύργο και ώρα 17:00.
Η ΕΑΑΣ θα διαθέσει λεωφορείο εφόσον το γεμίσουμε, με διαδρομή: Νάουσα-Βέροια-Αλεξάνδρεια.
Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, πρέπει να το δηλώσουν στο Παράρτημα μέχρι την Τρίτη, 16 Ιαν 2018, το μεσημέρι.
Είμαστε αμετακίνητοι στην ανάγκη να τιμούμε την Ιστορία μας.
Οι Μακεδονομάχοι και οι παππούδες μας στις μάχες των Βαλκανικών Πολέμων στοιχειώνουν την Ιστορία και τη ζωή μας.
Δεν μπορούμε να αποποιηθούμε ούτε να παραχωρήσουμε την κληρονομιά μας. Δεν είναι δική μας. ΤΗ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, όχι στους αλλόφυλους.
Για το Τοπικό Συμβούλιο:
Αντγος εα Κων. Κωνσταντάρας, Πρόεδρος
Ανχης εα Ιωάν. Πανταζής, Γραμματέας
Η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ)  το Παράρτημα Καβάλας ...θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της Κυριακής 21 Ιανουαρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη για το Μακεδονικό.
Για τον σκοπό αυτό θα διατεθεί λεωφορείο για τη δωρεάν μετακίνηση των μελών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.
Αναχώρηση την Κυριακή το πρωί από τις σημαίες του κήπου της Δημαρχίας. Ώρα αναχώρησης θα καθοριστεί με νεότερη ανακοίνωση. Δηλώσεις συμμετοχής στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας.