Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ Η ΜΕΛΑΝΙΑ – Γιατί το αποφάσισε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ


Αν και τον περασμένο Νοέμβριο, ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια ανακοίνωναν πως η Πρώτη Κυρία της 
χώρας θα μείνει στη Νέα Υόρκη κι όχι στην Ουάσινγκτον προκειμένου να είναι δίπλα στον 10χρονο γιο της Μπάρον μέχρι να τελειώσει το σχολείο, τα δεδομένα μάλλον άλλαξαν.
Οπως παρουσίασε σε δημοσίευμά του το περιοδικό «Us Weekly», επικαλούμενο πηγή από το οικογενειακό περιβάλλον της Μελάνια, η σύζυγος του Τραμπ και ο μικρός Μπάρον θα επανεξετάσουν το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ουάσινγκτον, όταν το 10χρονο αγόρι τελειώσει το σχολείο το καλοκαίρι.
«Θα κάνουν ό,τι είναι καλύτερο για τον Μπάρον. Αυτή την στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά», ανέφερε η ανώνυμη πηγή στο «Us Weekly», με το δημοσίευμα να αφήνει να εννοηθεί πως το ενδεχόμενο η Μελάνια να παραμείνει στη Νέα Υόρκη συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.
Ο Τραμπ, ο οποίος στα τέλη Ιανουαρίου είχε δηλώσει πως δεν θα νιώθει μοναξιά χωρίς τη Μελάνια και τον μικρό γιο δίπλα του, αφού θα δουλεύει έως αργά δεν δέχθηκε την επίσκεψη των δύο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, κάτι το οποίο σχολιάστηκε επίσης στο δημοσίευμα.
«Η Μελάνια είναι και αυτή ιδιαίτερα απασχολημένη αυτή την περίοδο, στην προσπάθειά της να στελεχώσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα της», ανέφερε η πηγή από το περιβάλλον της 46χρονης.

.crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου