Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Στα κάγκελα οι αγρότες ενισχύουν τα μπλόκα


Δεν κάνουν πίσω οι αγρότες που ενισχύουν τα μπλόκα δίνοντας το μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν θα υποχωρήσουν τόσο 
εύκολα από τον αγώνα τους.
Ήδη σε πολλά κομβικά σημεία της χώρας έχουν βγει τα τρακτέρ. Από χθες το απόγευμα οι αγρότες απέκλεισαν το τελωνείο των Ευζώνων, αφού έδωσαν «μάχη» με την Αστυνομία. Με ξύλα στα χέρια επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό με αποτέλεσμα δύο από αυτές να τραυματιστούν ελαφρά.
Παράλληλα, λίγα λεπτά μετά τις 18:00, αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Χαλκιδικής και άλλοι από τα περισσότερα χωριά της ανατολικής Θεσσαλονίκης έκλεισαν επ' αόριστον και τα δύο ρεύματα τη διασταύρωσης πριν το αεροδρόμιο Μακεδονία στα πράσινα φανάρια.
Επίσης από τις 11:00 έως τις 14:30 αγρότες απέκλεισαν την εθνική οδό Θεσσαλονίκη-Σερρών στη διασταύρωση Σιδηροκάστρου, έξω από τον Λευκώνα, καθώς δεν κατάφεραν να φτάσουν στο τελωνείο του Προμαχώνα.
Λίγο μετά τις 19:00 της Δευτέρα, αγρότες της Αιγιάλειας έκλεισαν την νέα εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου.
Οι αγρότες της Λάρισας προσανατολίζονται να στήσουν μπλόκο με τρακτέρ στα Τέμπη, ενώ ήδη από την Κυριακή τρακτέρ του νομού άρχισαν να βγαίνουν στις πλατείες των χωριών. Το επίσημο ραντεβού έχει δοθεί για σήμερα Τρίτη στις 12:00, στον κόμβο του Πλατυκάμπου, από αγρότες του Κιλελέρ, της Μάνδρας και της Αγιάς. Οι αγρότες από τον Τύρναβο θα βρεθούν, την ίδια ώρα, στο κόμβο της Γυρτώνης. Οι αγρότες θνα εκτιμήσουν εάν θα μπορέσουν να προχωρήσουν στη δημιουργία κεντρικού μπλόκου στην Κοιλάδα των Τεμπών.

taxalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου