Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Έπαιξε στο στοίχημα τη νίκη του Τραμπ και κέρδισε 1,2 εκατομμύρια λίρες!



«Μοίρασε λεφτά» η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ σε όσους τόλμησαν να ποντάρουν στο στοίχημα υπέρ της νίκης τους στους μεγάλους bookers της Βρετανίας.
Πιο κερδισμένος από όλους ήταν σίγουρα ο 60χρονος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης ακινήτων Vincent Tchenguiz, ο οποίος τόλμησε να ποντάρει 350.000 λίρες υπέρ της νίκης του Ντόναλντ Τραμπ, κερδίζοντας σήμερα 1,2 εκατομμύρια λίρες για την σωστή του πρόβλεψη.

Ο ίδιος δεν δείχνει τόσο εντυπωσιασμένος: «Είμαι έκπληκτος που όλοι είναι τόσο εντυπωσιασμένοι με τη νίκη του!» αναφέρει ο επιχειρηματίας.
Vincent Tchenguiz
Όπως δήλωσε, νόμισε πως έχασε τα χρήματά του όταν άκουσε τα πρόωρα exit polls που έδιναν προβάδισμα στην Χίλαρι Κλίντον. «Ετοιμαζόμουν να πάω για ύπνο, όταν είδα πως στα πρώτα αποτελέσματα η Χίλαρι έχανε. Και αποφάσισα να δω λίγο περισσότερο».
Ο Tchenguiz δεν θέλησε να πει τι γνώμη έχει πραγματικά για τον Τραμπ, ούτε αν χάρηκε που έγινε πρόεδρος, πέρα από το στοίχημα. Αντίθετα, ο John Mappin, ένας 51χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου από το Cornwall, δηλώνει φανατικός θαυμαστής του Τραμπ και σίγουρος για την επιτυχία του νέου προέδρου.
Trump fun
ΟJohn Mappin πόνταρε από πολύ νωρίς 30 διαφορετικά στοιχήματα υπέρ της νίκης του Τραμπ, συνολικής αξίας £5,000. Σήμερα είδε το στοίχημα του να αποδίδει και να του προσφέρει το ποσό των 110.000 λιρών.
Όπως δηλώνει έβαλε το πρώτο του στοίχημα 2 μέρες μετά την υποβολή της υποψηφιότητας του Αμερικανού Μεγιστάνα για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανού κόμματος. «Μετά την πρώτη του ομιλία ήμουν σίγουρος πως θα κέρδιζε. Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα».
Ένας ακόμα τυχερός τζογαδόρος, αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, κατάφερε να κερδίσει σήμερα 200.000 λίρες υποστηρίζοντας τη νίκη του Τραμπ. Το όνομα του δεν έγινε γνωστό.
Η χρονιά αυτή υπήρξε πολύ αποδοτική για όσους επέλεξαν να στοιχηματίσουν σε “αουτσάιντερ”. Όπως υπολογίζουν, μάλιστα, οι ειδικοί, εάν κάποιος είχε την απόλυτη έμπνευση να προβλέψει στην αρχή της χρονιάς έναν συνδυασμό της νίκης του Τραμπ στις ΗΠΑ, της επικράτησης του Brexit στο βρετανικό δημοψήφισμα και της κατάκτησης της Premier League από την ομάδα της Λέστερ, τότε θα μπορούσε με ένα στοίχημα αξίας μόλις μιας λίραςνα βγει σήμερα κερδισμένος με το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων λιρών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου