Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Συνέλήφθη 90χρονη να παίζει «φρουτάκια»!


Μια ηλικιωμένη 90 χρονών συνέλαβαν οι αστυνομικοί την ώρα που έπαιζε «φρουτάκια» σε καφενείο
στα Χανιά! Παράλληλα, συνέλαβαν και μια 52χρονη για τον ίδιο λόγο.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, για «διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια» συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης, στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, τέσσερα άτομα (τρεις γυναίκες και ένας άντρας).
Στην ανακοίνωση, σημειώνεται ότι «από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε καφενείο ιδιοκτησίας 43χρονου. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε η εγκατάσταση τεσσάρων ηλεκτρονικών υπολογιστών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος και ο 43χρονος ιδιοκτήτης μαζί με την 52χρονη ως υπεύθυνη του καταστήματος, να έχουν επιτρέψει τη διεξαγωγή του απαγορευμένου παιγνίου «φρουτάκια» μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών στις δύο Ελληνίδες, οι οποίες διενεργούσαν το παράνομο ηλεκτρονικό τυχερό παίγνιο».
Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, «βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, με χειριστήριο, 4 οθόνες σταθερών ηλεκτρονικών υπολογιστών, 4 πληκτρολόγια ηλεκτρονικών υπολογιστών, 4 χειριστήρια και 4 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, 1 ηλεκτρονική συσκευή έκδοσης προπληρωμένων καρτών, 122 προπληρωμένες κάρτες συνολικής χρηματικής αξίας 1.860 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 265 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, ιδιόχειρες σημειώσεις».
Πληροφορίες που επιβεβαίωσε αστυνομική πηγή αναφέρουν ότι οι δύο γυναίκες που έπαιζαν «φρουτάκια» ήταν 90 και 52 χρόνων.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου