Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ! ...ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!



Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις - Εκανε την αναφορά, σχολιάζοντας το πέρασμα προσφύγων στα εδάφη της ΠΓΔΜ την Δευτέρα

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, σε νέες δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Τρίτης για το προσφυγικό, αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία».


Κι όμως, ο κ. Μουζάλας χρησιμοποίησε τη λέξη «Μακεδονία» για να αναφερθεί στα Σκόπια, μιλώντας στην εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενος στο περιστατικό με το πέρασμα προσφύγων στα εδάφη της ΠΓΔΜ την Δευτέρα, ο υπουργός είπε χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν δύο χαρακτηριστικά σε αυτή την ιστορία». Όπως εξήγησε, «το ένα είναι ότι οι άνθρωποι στην Ειδομένη δεν μετακινούνται γιατί προσδοκούν και ελπίζουν ότι θα ανοίξουν τα σύνορα».

«Νομίζουμε και έχουμε στοιχεία ότι με αυτή την προσδοκία παίξανε βρώμικο παιχνίδι οργανώσεις που ισχυρίζονται ότι είναι εθελοντές αλλά δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που πράγματι βοηθούν και οργάνωσαν το πέρασμά τους στη Μακεδονία. Έχω εδώ την προκήρυξη -το χαρτί του τους μοιράσανε- τους δώσανε κανονικά ραντεβού. Η αστυνομία το διερευνά και σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα», ανέφερε ο κ. Μουζάλας.

Ο χαρακτηρισμός «Μακεδονία» για την ΠΓΔΜ προκάλεσε μέσα σε λίγα μόνο λεπτά αίσθηση και αμέσως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν «φωτιά», αφού πολλοί ήταν οι χρήστες του Διαδικτύου που έσπευσαν να σχολιάσουν μέσω Twitter την δήλωση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου