Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Αμετανόητος ο Βερναρδάκης: Επιμένω απολύτως σε όσα είπα για την αυτονομία των ΜΜΕ!...ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΡΕ!!!

ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...






Ε ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!


Για τα όσα είπε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χριστόφορος Βερναρδάκης όσον αφορά την λειτουργία των ΜΜΕ ρωτήθηκε και σήμερα κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Και εμφανίστηκε αμετανόητος και μάλιστα επιχείρησε να αποδώσει τα όσα είπε στην...επιστήμη!


Με άλλα λόγια ο αναπληρωτής υπουργός, ο οποίος χθές δήλωσε ότι η αυτόνομη λειτουργία των ΜΜΕ είναι παθογένια της Δημοκρατίας στην Ελλάδα υποστηρίζεται και από επιστημονικούς φορείς. (σ.σ. σε ποιά καθεστώτα άραγε;)
Ο κ. Βερναρδάκης, δήλωσε χθες:

«...Εγώ θεωρώ και εξακολουθώ να πιστεύω, για να μην έχετε καμία αμφισβήτηση επ' αυτού, ότι η βασική παθογένεια της δημοκρατίας στην Ελλάδα - και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Αμερική και στην Ευρώπη και όπου αλλού θέλετε - είναι η αυτονόμηση συγκεκριμένων πολιτικοοικονομικών κύκλων διαμέσου των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία δεν είναι δημοκρατικά, αλλά κάνουν κατάχρηση του δημόσιου χαρακτήρα της πληροφόρησης και της ενημέρωσης και προφανώς χρειάζεται ρύθμιση. Το τι ρύθμιση χρειάζεται είναι ένα άλλο θέμα, αλλά κατά τη γνώμη μου, αυτή είναι η βασική αφετηρία».
Σήμερα, όταν ρωτήθηκε είπε:
«Χαίρομαι για την ερώτηση. Αναμενόμενη έτσι κι αλλιώς. Εννοείται ότι επιμένω απολύτως. Είναι επιστημονική άποψη εκτός από πολιτική. Για όσα κόμματα εξακολουθούν να μιλούν γι' αυτό το θέμα θα τα εγκαλέσω γιατί στο παρελθόν ψήφισαν τυποκτόνους νόμους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου