Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ




Τραγική ειρωνεία. Την Παρασκευή ο Παντελής Παντελίδης θα έκανε πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.
Θέλοντας να δείξει ότι ανυπομονεί για τη συνεργασία, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Premiera plhsiazei, Kollhse to gkazi, ‪#‎kiegwsagapw».





Χρησιμοποίησε τους στίχους από το τραγούδι του «Κι εγώ σ’ αγαπώ», το οποίο λέει: «Πώς λες σ’ αγαπώ αφού δε σε νοιάζει; Πονάω καιρό, τώρα δεν αλλάζει, πώς λες σ’ αγαπώ; Τοίχος πλησιάζει, πονάω καιρό, κόλλησε το γκάζι, κι εγώ σ’ αγαπώ…».
Η ανάρτηση έγινε μόλις μία μέρα πριν από το τραγικό τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή.



Πώς συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Παντελής Παντελίδης φέρεται πως έχασε τον έλεγχο του τζιπ που οδηγούσε σε μια απότομη στροφή στο ύψος του Ανατολικού Αεροδρομίου, με αποτέλεσμα το όχημα να προσκρούσει πάνω στις διαχωριστικές μπάρες και να τουμπάρει.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο ακόμη άτομα. Η γυναίκα που ήταν μαζί του έχει υποστεί κατάγματα και ακρωτηριασμό και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το δεύτερο άτομο, επίσης τραυματίας, λέγεται πως είχε τις αισθήσεις την ώρα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη αν ο τραγουδιστής είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα ή αν βγήκε εκτός πορείας στην προσπάθειά του να αποφύγει κάτι στον δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου