Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΓΑΜΟYΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ, KAI ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΑ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

















Είναι γνωστό το ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει να ισοπεδώσει τα πάντα και γενικά ότι έχει σχέση με τη φύση...


Έτσι λοιπόν μετά τους ''γάμους'' ομοφυλοφίλων το επόμενο βήμα θα είναι , οι threesome ΄η foursome γάμοι, οι γάμοι δηλαδή ανάμεσα σε παραπάνω από 2 άτομα, αλλά και οι γάμοι ανάμεσα σε ανθρώπους και ζώα... Ήδη μάλιστα σε κάποιες χώρες της βόρειας Ευρώπης έχουν νομιμοποιήσει ...οίκους ανοχής για κτηνοβάτες!

Οι νεοταξίτες θα προβάλουν το ηλίθιο επιχείρημα όπως ''όπου υπάρχει αγάπη και έρωτας μπορεί να υπάρχει και γάμος'' και γενικά άλλες τέτοιες ανοησίες.

Διαβάστε τις παρακάτω ειδήσεις και θα καταλάβετε τι εννοούμε και με ποια παρανοϊκά μυαλά έχουμε να κάνουμε.



Α.



Ο πρώτος γάμος τριών ατόμων πραγματοποιήθηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Η πολιτική ένωση των τριών ατόμων, δύο γυναικών και ενός άντρα, επικυρώθηκε από συμβολαιογράφο, ο οποίος εκτίμησε ότι πρέπει να έχουν κοινά οικογενειακά δικαιώματα.

Η απόφαση προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, κυρίως από θρησκευτικές κοινότητες, οι οποίες χαρακτήρισαν την απόφαση "παράλογη και παράνομη".
Σύμφωνα με το BBC, τα στοιχεία των τριών δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα για προσωπικούς τους λόγους. Οι ίδιοι, συγκατοικούν εδώ και τρία χρόνια στο Ρίο, ενώ μοιράζονται όλα τα έξοδα του νοικοκυριού τους.
"Δεν υπάρχει καμία διάταξη στο οικογενειακό δίκαιο της χώρας που να απαγορεύει κάτι τέτοιο σε τρία άτομα" δήλωσε η συμβολαιογράφος.
Η εκπρόσωπος των τριών ατόμων, Claudia do Nascimento Domingues, δήλωσε στο βραζιλιάνικο τηλεοπτικό δίκτυο Globo, ότι επιθυμούν να κατοχυρώσουν τα δικαιώματά τους σε περίπτωση θανάτου ή διαζυγίου. Η απόφαση τους κατοχυρώθηκε συμβολαιογραφικά τρεις μήνες πριν, αλλά έγινε γνωστή μόλις τώρα.
Προς το παρόν, ωστόσο, δεν είναι βέβαιο ότι διάφοροι οργανισμοί, θεσμοί, ιδιωτικές εταιρείες κλπ θα δεχθούν αυτής της μορφής την ένωση.
Β.
Δεν μπορούν να το πιστέψουν οι φίλοι και η οικογένεια του 20χρονου Joe Guiso από το Σίδνει ότι ο νεαρός Αυστραλός αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον καλύτερό του φίλο… το Λαμπραντόρ του, την Honey!

Η τελετή έλαβε χώρα σε ένα από τα πιο γνωστά πάρκα της πόλης. Η σκυλίτσα και ο Joe έδειχναν ενθουσιασμένοι ενώ, ο γαμπρός δεν δίστασε να φιλήσει την «γυναίκα» του αμέσως μετά την ανταλλαγή όρκων αιώνιας πίστης και αγάπης.

Όπως αποκάλυψε μετά την τελετή ο Joe, ο γάμος του με την Honey, ήταν ένας τρόπος για να φέρει κοντά φίλους και συγγενείς και να διασκεδάσουν όλοι μαζί!

Η αλήθεια είναι όμως, ότι οι άνθρωπόι του δεν ενθουσιάστηκαν και πολύ με την ιδέα του 20χρονου.

 Ο Joe αποκάλυψε μάλιστα σε φίλο του ότι αγαπά πολύ το Λαμπραντόρ αλλά η αγάπη τους είναι απλά πλατωνική και δεν υπάρχει τίποτα σεξουαλικό μεταξύ τους!

Τώρα ο νεαρός ελπίζει να μην προσέβαλε κάποιους με την πράξη του!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου