Τρίτη 5 Μαΐου 2015

H AΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΙΚΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΝΝΥ


 

Η συνέντευξη Τύπου της ΕΛ.ΑΣ αποκαλύπτει τις φρικιαστικές λεπτομέρειες

Την ώρα που η το πανελλήνιο παρακολουθεί συγκλονισμένο τις ραγδαίες εξελίξεις στο ειδεχθές έγκλημα με τη δολοφονία της μικρής Άννυ από τον πατέρα της, φως στις φρικιαστικές συνθήκες κάτω από τις οποίες συντελέστηκε το έγκλημα στη Μιχαήλ Βόδα αναμένεται να ρίξει σήμερα το μεσημέρι με συνέντευξη Τύπου η ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί υπολογίζουν ότι το φρικτό περιστατικό έγινε κοντά στο Πάσχα, όταν η μητέρα έλλειπε στη Γερμανία. Όταν αυτή επέστρεψε, ο πατέρας είπε ότι η Άννυ εξαφανίστηκε και στη συνέχεια μαζί απευθύνθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού, όταν εκδόθηκε και το Amber Alert στις 21 Απριλίου.

Ο 27χρονος πατέρας της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν χθες στα δημοσιογραφικά γραφεία τεμάχισε και κατόπιν έβρασε το πτώμα της τετράχρονης κόρης του, καθώς και η μητέρα της έχουν συλληφθεί. Ο αρρωστημένος δολοφόνος πατέρας σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ ο ρόλος της μητέρας ακόμα παραμένει ασαφής. Πηγές της ΕΛ.ΑΣ σημειώνουν ότι στο έγκλημα δεν συμμετείχε, αλλά δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να γνώριζε τι έχει συμβεί.

«Ήταν άρρωστη η μικρή το τελευταίο διάστημα. Δεν ξέρω τι είχε. Εγώ ξέρω μόνο ότι όταν ξύπνησα μια μέρα την βρήκα νεκρή στον καναπέ. Πού να ξέρω εγώ τι είχε;», φέρεται να έχει καταθέσει ο πατέρας που τεμάχισε και έβρασε την 4χρονη.

«Αλλά δεν ήθελα να πω την αλήθεια στην γυναίκα και να νομίζει ότι δεν ήμουν ικανός να προσέχω το παιδί. Θα έχανα και την γυναίκα μου. Έπρεπε να κάνω κάτι να εξαφανίσω το παιδί», συμπλήρωσε στην απολογία του.

Μια φρικαλέα για τις συνθήκες θανάτου της 4χρονης έδωσε ένας ομοεθνής φίλος των γονιών του κοριτσιού σε κλιμάκιο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στη Βουλγαρία:

«Ο πατέρας της τετράχρονης μού διηγήθηκε ότι όταν συνήλθε από τη χρήση ναρκωτικών, βρήκε την κόρη του νεκρή. Μόλις είδε άψυχο το κορμί της στο πάτωμα, άρχισε να την τεμαχίζει σε πολλά κομμάτια και ύστερα μου διηγήθηκε ότι έβρασε τα κομμάτια του παιδιού του. Στη συνέχεια, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, πέταξε τα κομμάτια της σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του. Μου είχε πει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα χτυπούσε αρκετές φορές το παιδί. Στη συνέχεια ενημέρωσε και τη γυναίκα του και συμφώνησαν να καταγγείλουν την... εξαφάνισή της».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος πατέρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, όπου και ομολόγησε τη φρικτή πράξη του.

Ο ίδιος, αφού ομολόγησε το έγκλημά του, στη συνέχεια είπε ότι είδε τη μικρή να βρίσκεται στο κρεβάτι νεκρή και φοβήθηκε ότι όλοι θα πίστευαν πώς αυτός την σκότωσε.

Την εκδοχή του τεμαχισμού της 4χρονης επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της μητέρας, Σταύρος Γεωργίου. «Είναι τραγική η εικόνα της μητέρας. Δε μπορεί κανείς να διανοηθεί πως το παιδί είναι νεκρό. Η μητέρα έχει μάθει πως το πτώμα έχει τεμαχισθεί», δήλωσε εμφανώς σοκαρισμένος ο δικηγόρος της μητέρας της 4χρονης.

Ο πατέρας φέρεται να προχώρησε στο ειδεχθές έγκλημα, επειδή ζήλευε τη σύζυγό του, καθώς αυτή αγαπούσε περισσότερο την 4χρονη από τον ίδιο, σύμφωνα με μαρτυρία που δημοσιοποίησε ο ΣΚΑΙ. Έτσι, σκότωσε το παιδί και κατόπιν το τεμάχισε προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Η δίωξη σε βάρος του πατέρα θα είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση και η περιύβριση νεκρού.

Στο στόχαστρο των αρχών βρίσκεται και η μητέρα της μικρής, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, θέμα ωρών είναι η έκδοση εντάλματος σύλληψης της μητέρας για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
 
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου