Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ!


Το έχουν ξανακάνει. Στο Άουσβιτς. Και η παγκόσμια Ισραηλιτική Κοινότητα δεν χάνει ευκαιρία να το υπενθυμίζει. Οι κυβερνήσεις μας δεν χάνουν ευκαιρία να το υπενθυμίζουν. Ο ΟΗΕ δεν χάνει ευκαιρία να το υπενθυμίζει. Όμως όλοι μαζί χάνουν την ευκαιρία να μιλήσουν ότι οι χώρες μας κοντεύουν να μοιάσουν με ένα απέραντο Άουσβιτς


«Η μεταφορά σκόνης από την Αφρική ευνοείται», παπαγαλίζουν τα καιρικά πτηνά ανυπάρκτου συνειδήσεως. Ενώ από το παράθυρό μυ βλέπω ένα και δυο και τρεις ιπτάμενους και δολοφόνους. Η ατμόσφαιρα μυρίζει θανατικό. Αυτό που θα ‘ρθει σιγά σιγά, όταν στον οργανισμό έχουν εισχωρήσει τα αιωρούμενα σωματίδια της αφρικάνικης σκόνης μαζί με το κοκτέιλ χημικών.
Από κάτω ζουν παιδιά. «Στοχεύουν τις ευπαθείς ομάδες», είχε ομολογήσει κάποιος αμερικάνος παλαιότερα στο διαδίκτυο, ο οποίος διατεινόταν ότι επί δεκαεπτά χρόνια δούλευε στην εκφόρτωση των χημικών στα αεροπλάνα. Και ότι το “κοκτέιλ” δεν είναι πάντα το ίδιο, ανάλογα με αυτό που εξυπηρετεί. Αλήθεια; Ψέματα; Πάντως είτε ήταν αληθής ή μαρτυρία, είτε κατασκευασμένη από κάποιον ακτιβιστή, το γεγονός παραμένει γεγονός και οι εικόνες της NASA είναι αδιάψευστες:

Δεν ξέρω τι ηλίθια “επιστημονική” εξήγηση μπορεί να δώσει κανείς σε αυτό. Δεν ξέρω τι προδοτική πολιτική δικαιολογία μπορεί να βρει για να καλύψει αυτό. “Αυτό”, μόνο μια λέξη έχει όνομα και ονομάζεται ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ.

διαβάστε σε παλαιότερο άρθρο μας:


Άκρως επικίνδυνη η Αφρικάνικη που έχει καλύψει τη χώρα – Μείνετε μέσα, μείνετε σπίτι!

Ξέρω, είναι Σαββατοκύριακο, κάνει και ζέστη, αλλά καλύτερα μείνετε με τα παιδιά σας μέσα, μέχρι κάπως να καθαρίσει. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Λίγο ακόμα θα περιμένω -από ευγένεια- κάποια απάντηση από τον Πάνο Καμμένο για το μέηλ που στείλαμε. Μετά… αρχίζει το δικό μου κατηγορώ…
Δείτε στο βίντεο πως με τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα χειραγωγούν το jet stream και μεταφέρουν τη σκόνη από την Αφρική -με ό,τι αυτή εμπεριέχει- σε εμάς. Πως το λένε όλο αυτό; Κλιματική Αλλαγή κι ετοιμάζουν και συνέδριο στις 24 Μαΐου στη χώρα μας!

allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου