Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Αποκεφαλισμοί από το ISIS μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών


30.000 δίποδα ισλαμοφασιστικά ζώα έχουν κάνει τον μισό πλανήτη άνω κάτω...ας τους βομβαρδίσει κάποιος να τελειώνουμε με δαύτους επιτέλους!

Αλλού κι αλλού βομβάρδιζαν οι ΗΠΑ...Εδώ δεν κάνουν τίποτα...
 
Αλλού κι αλλού φωνάζουν οι δήθεν φιλάνθρωποι ειρινιστές, αριστεριστές κτλ κτλ....Εδώ δεν λένε τίποτα...ούτε μια ανακοίνωση...γιατί άραγε;...
 
Σε ακόμα μία αποτρόπαια πράξη προχώρησαν μαχητές του ISIS αποκεφαλίζοντας δημόσια έξι άνδρες οι οποίοι κατηγορούνταν για την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου από την οποία «έχασαν τη ζωή τους αθώοι» στη συριακή πόλη Μαγιαντίν.

Σύμφωνα με το βίντεο που ανέβασαν οι μαχητές, πρόκειται για στρατιώτες που πολεμούσαν στο πλευρό του Σύρου προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ.

Οι άνδρες κάθονται γονατισμένοι με το κεφάλι σε έναν κορμό, μπροστά σε πλήθος κόσμου, ενώ ένας στρατιώτης του Ισλαμιστικού Μετώπου κόβει το νήμα της ζωής τους αποκεφαλίζοντάς τους.

Ο ένας μετά τον άλλο οι άνδρες πέφτουν νεκροί μπροστά στα μάτια ακόμα και παιδιών…

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο δήμιος μιλά για εκτέλεση ως «αντίποινα» για την επίθεση η οποία καταλογίζεται στους έξι άνδρες, ποινή που, όπως λέει, τους επέβαλε ισλαμιστικό δικαστήριο για τη μάχη τους κατά του θεού και του απεσταλμένου του.

«Για όποιον σκοτώνει Μουσουλμάνους και χύνει το αίμα τους, ανταμοιβή του είναι η σφαγή», λέει ο μαχητής, σύμφωνα με μετάφραση της εφημερίδας.

Δείτε τις φωτογραφίες







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου