Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Προϊόντα ελληνικά που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα καλύτερα του κόσμου


 



Η οικολογία στα Ελληνικά


Έχοντας σαν στόχο τόσο την αστραφτερή καθαριότητα, όσο και την οικολογία, η Rolco δημιούργησε τη σειρά οικολογικών προϊόντων καθαρισμού Planet.

Tα Planet είναι ελληνικά προϊόντα. Παράγονται στην Ελλάδα και διατίθενται στην αγορά από τη Rolco, τη μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία απορρυπαντικών, με ιστορία 60 χρόνων και με σημαντικές καινοτομίες στο ενεργητικό της όπως η δημιουργία και διάθεση στην Ελλάδα του πρώτου απορρυπαντικού σε σκόνη, του πρώτου υγρού πιάτων και από τον Ιούλιο του 2008 των πρώτων οικολογικών απορρυπαντικών.

Μοναδική τεχνογνωσία

Tα Planet περιέχουν ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης και βιοδιασπώμενα τασιενεργά, είναι υποαλλεργικά και δερματολογικά ελεγμένα και συσκευάζονται σε 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες. Είναι τα μόνα προϊόντα καθαρισμού στην Ελλάδα πιστοποιημένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη διάκριση Ecolabel που απονέμεται σε προϊόντα με υψηλές καθαριστικές αλλά και περιβαλλοντικές επιδόσεις.

Το σήμα Ecolabel στη συσκευασία, πιστοποιεί ότι τα Planet έχουν τουλάχιστον την ίδια καθαριστική ικανότητα με τα κορυφαία συμβατικά προϊόντα, αλλά υπερτερούν ως προς την περιβαλλοντική τους συμπεριφορά.

Σύμφωνα με αποτελέσματα εργαστηριακών πλυσιμάτων στους 60°C, η νέα, εξελιγμένη σύνθεση White & Bright αναβαθμίζει θεαματικά τις απορρυπαντικές επιδόσεις της σκόνης Planet και ενισχύει σημαντικά την λευκαντική-καθαριστική της ικανότητα.

Το Planet προσφέρει αστραφτερή καθαριότητα χωρίς να προκαλεί φθορές στις ίνες των ρούχων. Ταυτόχρονα χάρη στην ειδική του σύνθεση από ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης δεν επιβαρύνει το περιβάλλον.

Από την άλλη, η οικολογία προωθείται χάρη στη δυνατότητα τέλειου πλυσίματος στους 30°C. Χάρη στη νέα τεχνολογία Cold & Bright, τα ρούχα λάμπουν από καθαριότητα ακόμα και σε αυτήν τη θερμοκρασία. Έτσι, όχι μόνο γίνεται εξοικονόμηση ενέργειας αλλά ενισχύεται η προστασία του περιβάλλοντος χωρίς κανένα συμβιβασμό στην καθαριότητα των ρούχων.

Μια ελληνική καινοτομία

Σήμερα όλο και περισσότεροι καταναλωτές θέλουν να ξέρουν πού, πώς και από ποιόν παράγεται έναν προϊόν καθώς και πόσο φιλικό είναι προς το περιβάλλον. Γιατί ξέρουμε ότι εδώ και χρόνια οι λανθασμένες επιλογές μας ήταν καταστροφικές για το περιβάλλον, για την οικονομία και γενικότερα για την ίδια μας τη ζωή. Ήρθε όμως η ώρα να αντιδράσουμε. Με τα planet η νέα εποχή έχει ήδη αρχίσει. Για προϊόντα ελληνικά που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα καλύτερα του κόσμου.
 
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου