Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Οριστική διακοπή στο ΑΕΚ- Ολυμπιακός

Οριστική διακοπή στο ΑΕΚ- Ολυμπιακός 

Υπήρξε είσοδος οπαδών της Ένωσης μετά το γκολ του Χάρα

Το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό δεν έληξε ποτέ, αφού το γκολ του Χάρα και η εισβολή των οπαδών που ακολούθησε τους ερυθρόλευκους» πανηγυρισμούς, προκάλεσαν την οριστική διακοπή της αναμέτρησης. Ο Ολυμπιακός λοιπόν πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του.

Ο πρωταθλητής μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το τρακ που εμφάνισε η ΑΕΚ. Η αναγκαστική αλλαγή του Ντουρμάζ ωστόσο του χάλασε γρήγορα το σχέδιο.


Διότι -ευτυχώς για κείνη- στο νευρικό διάστημα που μεσολάβησε ο Γιόχανσον ήταν αλάνθαστος. Την κουβάλησε στην πλάτη του -όσο ο Μάνταλος και τα υπόλοιπα κιτρινόμαυρα ατού- έψαχναν τα πατήματά τους. Και της επέτρεψε, αφενός ν’ απομακρύνει ψυχραιμότερα τους κινδύνους, αφετέρου να δημιουργήσει εκείνη τον μεγαλύτερο. Γιατί ενώ ο Ολυμπιακός είχε να επιδείξει μόνο ένα κακό σουτ του Μανιάτη, το «αχ» που ακούστηκε σε αδράνεια του Αραβίδη -μόνος απέναντι στον Ρομπέρτο- ακούστηκε μέχρι τη Φιλαδέλφεια.

Αυτό δεν άλλαζε, βέβαια, ότι ο Ολυμπιακός κρατούσε την μπάλα και τον έλεγχο του αγώνα στα πόδια του. Εκείνο του Μανιάτη όμως (σ’ ένα μαρκάρισμα που έκανε στον Πλατέλλα) τον πρόδωσε. Και ανάγκασε τον Περέιρα να σπαταλήσει νωρίς και μια δεύτερη αλλαγή. Τι να πει και ο Δέλλας όμως... Που είδε τον Μάνταλο να σπαταλά ανεπανάληπτη ευκαιρία, όταν ο Ρομπέρτο τον νίκησε σε τετ-α-τετ.

Κάπως έτσι, λοιπόν, ο Ολυμπιακός έμενε όρθιος. Ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης. Και με τη γνώση ότι ένα μονάχα γκολ θα του ήταν αρκετό για να κάνει την «κηδεία». Αυτή που τελικά έκανε! Γιατί ο Ντοσεβί κατάφερε –σε επτά μέτρα τέρμα- να σημέψει το δοκάρι. Οι αμυντικοί της ΑΕΚ πρόλαβαν να διορθώσουν την έξοδο Μεσολογγίου του Ανέστη (σε κεφαλιά του Κασάμι). Κανείς όμως δεν πρόλαβε τον Χάρα, πριν... προτάξει τα στήθη του για τον Ολυμπιακό και πετύχει μ’ αυτά το γκολ που σήμανε την εισβολή οπαδών της ΑΕΚκαι τη διακοπή του αγώνα Κυπέλλου.
 
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου