Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ: ΜΟΝΟ ΣΕ 12 ΟΡΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ!




“Δεν διέπραξα ούτε έγκλημα, ούτε αδίκημα” είπε κατά την πρώτη ημέρα της απολογίας του ο Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος κατηγορείται για εξώθηση σε πορνεία επτά γυναικών.

Ο πρώην διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ισχυρίστηκε ότι έβλεπε σήμερα για πρώτη φορά τους Ρενέ Κοιφέρ και τον Ντομινίκ Αλντερβάιρελντ (γνωστό ως "Ντοντό ο Νταβατζής") και παραδέχτηκε ότι συμμετείχε σε όργια, αλλά ήταν “μόνο τέσσερα το χρόνο”, δηλαδή συνολικά 12 την περίοδο 2009-2011.


Επιπλέον, τόνισε στην απολογία του ότι δεν γνώριζε πως οι γυναίκες που συμεμτείχαν στα ροζ πάρτι ήταν ιερόδουλες.
Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ έσπευσε να διαψεύσει ότι γνώριζε τους διοργανωτές των πάρτι οργίων στο ξενοδοχείο Κάρλτον αλλά και σε ξενοδοχεία των ΗΠΑ και του Βελγίου, όπου συμμετείχε και ο ίδιος.

Ο πρώην πρόεδρος του ΔΝΤ, που κάθεται ξανά στο εδώλιο με την κατηγορία της εξώθησης σε πορνεία, αυτή τη φορά για την “υπόθεση Κάρλτον”, ερωτηθείς από τον δικαστή αν έχει αλλάξει γνώμη για τα όσα υποστηρίζει εξ αρχής, απάντησε “όχι”.

Πάντως, αν ο Στρος Καν κριθεί ένοχος, τότε μπορεί να του επιβληθούν έως και δέκα χρόνια φυλάκισης αλλά και πρόστιμο αξίας 1,5 εκατομμυρίων ευρώ. Σημειώνεται πως η απολογία του αναμένεται να διαρκέσει τρεις ημέρες.

ΠΗΓΗ: GUARDIAN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου