Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Οι αναποφάσιστοι κρίνουν το εκλογικό αποτέλεσμα


Αντώνης Σαμαράς και Αλέξης Τσίπρας μπαινουν στην τελική ευθεία για την μεγάλη μάχη των εκλογών με...
τρόπαιο τους αναποφάσιστους που λίγες μέρες πριν τις εκλογές ακομπούν το 10% του εκλογικού σώματος, κάτι που μπορεί να φέρει την ανατροπή για τη ΝΔ ή την αυτοδυναμία για το ΣΥΡΙΖΑ.

Στη Συγγρού τονίζουν ότι το ποσοστό των αναποφάσιστων προέρχεται κυρίως από το χώρο της Κεντροδεξιάς και θα δώσουν μάχη για να κερδίσουν ψήφους.

Οι αναλύσεις που παίρνουν στα χέρια τους δείχνουν ότι μπορούν να κερδίσουν ψήφους, καθώς πρόκειται ουσιαστικά για δικούς τους ψηφοφόρους κατά ένα σημαντικό ποσοστό.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Αντώνης Σαμαράς εκτίμησε ότι οι αναποφάσιστοι ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και από την Καλαμάτα δήλωσε ότι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή «δεν αφορά μόνο τη δική μας παράταξη, αλλά όλους τους Έλληνες που θέλουν να παραμείνει η χώρα στο ευρώ, γιατί η απέναντι πλευρά μας οδηγεί στη σύγκρουση με την Ευρώπη».

Από την άλλη πλευρά στο ΣΥΡΙΖΑ, με τον αέρα των δημοσκοπήσεων υπέρ τους, υψώνουν τους τόνους προς τη ΝΔ και ταυτόχρονα ρίχνουν το βάρος στην Ευρώπη. Άλλωστε εκτιμούν ότι τα δημοσιεύματα στο διεθνή τύπο είναι πλέον θετικά και δικαιώνουν την ατζέντα του κόμματος.

Τυατόχρονα σε κάθε ευκαιρία ο Αλέξης Τσίπρας τονίζει ότι εγγυάται τις καταθέσεις.

sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου