Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ...ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ...ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΤΑΙ!



Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο που προβλήθηκε στο «ΌΛΑ ΜΠΙΠ»

Από το πρωί του περασμένου Σαββάτου ο βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναγγείλει την απόφασή του να προχωρήσει σε απεργία πείνας μαζί με τους Σύρους πρόσφυγες που βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:







Ο βουλευτής τους ΣΥΡΙΖΑ με αυτόν τρόπο ήθελε να διαμαρτυρηθεί για ζητήματα όπως τα μέτρα που συζητούνται στην Βουλή, η τρόικα, το «άλλο ένα μνημόνιο» αλλά και οι δηλώσεις του Νταβούτογλου για συνεκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου της Κύπρου.
Ωστόσο οι κάμερες άλλα δείχνουν...

Κατά την διάρκεια ζωντανού link στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ο βουλευτής δεν έχει καταλάβει πως βρίσκεται στον αέρα της εκπομπής και βγάζει... κάτι από μία σακούλα για να ξεγελάσει την... πείνα του.

Η απεσταλμένη δημοσιογράφος που έχει αντιληφθεί πως βρίσκονται στον αέρα κάνει νόημα στον... επαναστάτη βουλευτή και του υποδεικνύει να κρύψει πίσω αυτό που πήρε από την σακούλα που είχε δίπλα του.

Βέβαια αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εκπλήσσει τους δημοσιογράφους αφού πριν λίγες ημέρες είχε παρατήσει το sleeping bag του προκειμένου να πιει τον καφέ του σε καφετέρια.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου