Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Eπίθεση Βενιζέλου στην Γ.Αγγελοπούλου: «Πάμπλουτοι χομπίστες διασκεδάζουν την ανία τους σε βάρος των πολιτών»

Σφοδρή επίθεση στη Γιάννα Αγγελοπούλου εξαπολύει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος με άρθρο του στα Νέα, κάνοντας λόγο για
«πάμπλουτους χομπίστες που διασκεδάζουν την ανία τους σε βάρος των πολιτών».

Στο άρθρο με τίτλο «Ο εκτροχιασμός της δημόσιας συζήτησης» ο κ. Βενιζέλος αναφέρεται τόσο στις κινήσεις που πρέπει κατά την άποψή του να γίνουν για την επόμενη ημέρα χωρίς μνημόνιο, τονίζοντας ωστόσο το ρόλο που πρέπει να έχουν οι υφιστάμενοι ευρωπαϊκοί μηχανισμοί στήριξης, όσο και στην αντιπολίτευση που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το άρθρο καταλήγει με την επίθεση στην κ. Αγγελοπούλου, που γίνεται τρεις μόλις ημέρες μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε εξαπολύοντας τα βέλη της στον κυβερνητικό συνασπισμό και την ασκούμενη πολιτική και τασσόμενη αναφανδόν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Το άρθρο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ έρχεται ουσιαστικά να καλύψει το «κενό» απάντησης προς την κ. Αγγελοπούλου, καθώς τρεις ημέρες μετά την πολύκροτη συνέντευξη της πρώην επικεφαλής της Ολυμπιακής Επιτροπής 2004 κανένα στέλεχος του κυβερνητικού επιτελείου δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο. Η ένδεια απάντησης αυτή υποδεικνύει και την ενόχληση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, καθώς στο στόχαστρο του κ. Βενιζέλου βρίσκεται και το Μέγαρο Μαξίμου για την «εκκωφαντική» σιωπή του.

«Υπάρχει κάποιος λογικός ειρμός σε αυτήν την στάση; Προφανώς κανένας. Πρόκειται για μία γνήσια αντισυστημική και αντισυμβατική προσέγγιση που επιτρέπει σε ορισμένους πάμπλουτους χομπίστες ( με τα χρήματα στο εξωτερικό και τις πιθανές ζημιές στην Ελλάδα) να διασκεδάζουν την ανία τους σε βάρος των πολιτών και μάλιστα των πιο αδύναμων, υπό τις ιαχές ορισμένων αμετανόητων "λαθρεμπόρων επιρροής" που νομίζουν ότι το 2014 είναι όπως ήταν το 2004» καταλήγει το άρθρο του κ. Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου