Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Η λέσχη Bilderberg πίσω από τον ιό Έμπολα


Πολλοί αναρωτιούνται, τι άραγε να συζητούν οι "εκλεκτοί" των διαφόρων λεσχών πίσω από τις κλειστές πόρτες; Τι άλλο υπάρχει στην ατζέντα τους και πόσοι ακόμα υπάρχουν στη λίστα τους
πέραν των επισήμων ανακοινώσεων; Φέτος, επίτιμος και incognito καλεσμένος της Bilderberg 2014 ήταν... ο ιός Έμπολα!








Σύμφωνα με την ανακοινωθείσα λίστα καλεσμένων της Λέσχης Bilderberg, στη φετινή συνάντηση που έγινε αρχές Ιουνίου συμμετείχαν για πρώτη φορά και άτομα που αυτή τη στιγμή συνδέονται μεταξύ τους με μια λέξη: Έμπολα. Η παρουσία τους εκεί πριν λίγο καιρό ίσως δημιουργούσε ερωτήματα, ως προς την επιλογή τους, αλλά τώρα, με το "ξέσπαμα" του ιού, τα ερωτήματα απαντιούνται, αφήνοντας μόνο ένα και πάγιο: Ως πότε θα τους ανεχόμαστε;

Στους εκλεκτούς πρωτοεμφανιζόμενους καλεσμένους έχουμε τους:

Τον καθηγητή Søren-Peter Olesen του Τμήματος Ιατρικής Φυσιολογίας ο οποίος έχει λάβει επιχορήγηση των 25 εκατομμυρίων. Δ. κορωνών από το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών για μοριακές μελέτες.
Καθηγητής, μηχανικός , γιατρός, MD. στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης και από το 2005 διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Δανίας, του Πανεπιστήμιου της Κοπεγχάγης και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Κοπεγχάγης. Ο Olsen -απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Harvard- είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Carlsberg και του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου Carlsberg που ασχολείται με βιοχημικά. Ο Søren-Peter Olesen έχει συμμετάσχει στη δημιουργία και ανάπτυξη πολλών φαρμακευτικών εταιρειών και εταιρειών συσκευών ως συνιδρυτής, Διευθύνων Σύμβουλος, Διευθυντής, επιστημονικός διευθυντής και μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Επίσης, έχει εμπειρία στον τομέα των οικονομικών, επενδυτικών σχέσεων και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Είναι πρόεδρος της αξιολόγησης για τους επισκέπτες-ερευνητές στην Εθνική Τράπεζα της Δανίας και στο Ίδρυμα Nordea.

Την Heather Munroe- Blum, πρύτανη του Πανεπιστημίου McGill στο Μόντρεαλ, του Κεμπέκ. Επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Royal Bank of Canada και του Canada Pension Plan Investment Board.

Έχει εκπαιδευτεί ως επιδημιολόγος και έχει ηγηθεί μεγάλης κλίμακας επιδημιολογικών ερευνών που σχετίζονται με ψυχιατρικές διαταραχές . Είναι συγγραφέας ή συν-συγγραφέας πάνω από 60 επιστημονικές δημοσιεύσεις, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων βιβλίων. Έχει υπηρετήσει στο διοικητικό συμβούλιο του Συμβουλίου Ιατρικής Έρευνας του Καναδά καθώς και στις διεθνείς αξιολογήσεις της Υπηρεσίας German Academic Exchange Service (DAAD), του Ελβετικού Εθνικού Ιδρύματος Επιστημών και του Εθνικού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας (USA).

Τον Jørgen Huno Rasmussen, επίκουρος καθηγητής, που συνδέεται με πολλές επιχειρήσεις -τώρα πρόεδρος του κατασκευαστικού ομίλου Hoffmann και της ασφαλιστικής εταιρείας Tryg κ.α. αλλά κύρια ως πρόεδρος του ιδρύματος lundbeck το οποίο επενδύει σε θέματα υγείας και συνεργάζεται με φαρμακευτικές. Όλη η λίστα εταιρειών όπου είναι πρόεδρος:
Lundbeckfonden, LFI A/S, TryghedsGruppen smba, Tryg Forsikring A/S, Haldor Topsøe A/S, Terma A/S, Bladt Industries A/S, Rambøll Group A/S

Τον Paulo Macedo, ο σημερινός Πορτογάλος Υπουργός Υγείας, αλλά καμία σχέση με υγεία, είναι απόφοιτος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τεχνικού Πανεπιστημίου της Λισαβόνας. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Banco Comercial Português (BCP) και Αντιπρόεδρος του σε αρκετές εταιρείες του Ομίλου BCP. Ήταν επίσης μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Τράπεζας Millennium στην Πολωνία και μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου του Euronext. Αφού υπηρέτησε ως Γενικός Διευθυντής Φορολογίας και Πρόεδρος Συμβουλίου της Φορολογικής Διοίκησης, επέστρεψε στην Banco Comercial Português. Υπήρξε, επίσης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Seguros e Pensões, του Διοικητικού Συμβουλίου της Médis, Companhia Portuguesa de Seguros de Saúde, SA (2001-2004), του Διοικητικού Συμβουλίου της Interbanco και του Διοικητικού Συμβουλίου της Comercial Leasing.

Την Edith Schippers, Ολλανδή πολιτικός του Λαϊκού Κόμματος για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία (VVD), υπήρξε μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων από το 2003 μέχρι το 2010 και πάλι, για λίγο, το 2012. Η Schippers εξελέγη ως αναπληρωτής ηγέτης του VVD στη Βουλή των Αντιπροσώπων το 2006, μια θέση που υπηρέτησε μέχρι που έγινε υπουργός στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο Rutte το 2010. Μετά από την επιτυχία της στο πρώτο, συνέχισε και στο δεύτερο υπουργικό συμβούλιο Rutte. Τώρα είναι υπουργός Υγείας. Τον Αύγουστο του 2013, η Schippers απαγόρευσε στις έγκυες γυναίκες να κάνουν το τεστ NIPT στην Ολλανδία και στα νοσοκομεία την αποστολή δειγμάτων αίματος σε εργαστήρια εκτός της χώρας, με αποτέλεσμα περίπου 50 με 75 αγέννητα παιδιά να χάνονται κάθε χρόνο εξαιτίας των παλαιών μεθόδων για τον εντοπισμό του συνδρόμου Down και άλλων γενετικών προβλημάτων.

Τον Muhammad Kasim Reed τωρινό δήμαρχο της Ατλάντα των ΗΠΑ. Δικηγόρος με καριέρα στο κόμμα των Δημοκρατικών, ο Reed είναι από το 2010 δήμαρχος της πόλης που τώρα έχει επιλεγεί να είναι η... πρωτεύουσα του Έμπολα στις ΗΠΑ!!! Το νοσοκομείο της Ατλάντα είναι αυτό που έχει επανδρωθεί -υποτίθεται- για να αντιμετωπίσει τα κρούσματα του Έμπολα, μάλιστα έχει ήδη εισάγει (ελλείψει τοπικών) και από το εξωτερικό - τις δυο νοσοκόμες κλπ





Τι δουλειά έχουν όλα αυτά τα αλεπόπουλα στο παζάρι της Λέσχης Bilderberg; Άνθρωποι των φαρμακευτικών εταιρειών, υπουργοί υγείας και ο ένας και μοναδικός δήμαρχος των ΗΠΑ του οποίου η πόλη είχε την "τύχη" να γίνει το σημείο μηδέν του Έμπολα;
Το "ξέσπασμα" του ιού, όπως το ονομάζουν δεν είχε ακόμα ξεσπάσει. Η συνάντηση έγινε αρχές Ιουνίου, ενώ ο ΠΟΥ ανακήρυξε το ξέσπασμα στα μέσα Οκτωβρίου.
Φαίνεται ότι εκτός των άλλων, τα μέλη της Λέσχης Bilderberg διαθέτουν και εξαιρετικές μαντικές ικανότητες και μπόρεσαν να προβλέψουν τον επερχόμενο κίνδυνο εξάπλωσης του ιού, που μέχρι εκείνη τη στιγμή μετρούσε ελάχιστα μεμονωμένα κρούσματα.













Και στην έκθεση κινδύνων του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, της άλλης κλειστής λέσχης που γίνεται στο Νταβός, δυο από τους κινδύνους που τονίζονται είναι η αποτυχία της παγκόσμιας διακυβέρνησης και... μια πανδημία!
Βέβαια, το δημογραφικό, ήταν ένα από τα θέματα προς συζήτηση, οι πληθυσμοί γερνούν, παιδιά δεν γεννιούνται, ο παγκόσμιος πληθυσμός ολοένα και συρρικνώνεται κι ας λένε το αντίθετο, αλλά κανείς δεν ξέρει τα σαΐνια των κλειστών 'πεφωτισμένων' κοινωνιών τι σκέφτονται γι' αυτό. Μια πανδημία Έμπολα θα σώσει την κατάσταση; Κατά μερικούς ανεγκέφαλους, ναι, θα μπορούσε. Θα αντιστοιχούσε φυσικά με την καταστροφή μια πυρηνικής βόμβας, με τελείως ανεξέλεγκτη έκβαση και αποτέλεσμα, αλλά από τους κυνικούς και διεστραμμένους, όλα μπορεί κανείς να τα περιμένει. Το πιο 'λογικό' θα ήταν η λύση "εμβόλιο". Όπως αναφέρεται και στο έργοUTOPIA, μια φτιαχτή πανδημία μπορεί να αναγκάσει τον κόσμο σε εμβολιασμό που θα τον καταστήσει στείρο μια για πάντα. Ένα εμβόλιο που βγαίνει την τελευταία (δήθεν) στιγμή, που δεν πρόλαβε να δοκιμαστεί στο χρόνο λόγω της πίεσης των γεγονότων, θα μπορούσε να προσφέρει τη στειρότητα ως απρόβλεπτη παρενέργεια.

Πάντως ανήσυχους δεν τους λες. Ο μεν Ομπάμα έβαλε για Τσάρο της κρίσης Έμπολα έναν δικηγόρο άσχετο με υγεία αλλά με λαμπρή καριέρα σιωνιστή, ο ιός έχει πατενταριστεί από τους Αμερικάνους από το 2009 για να εξασφαλίσουν τα κέρδη τους, ο ΟΗΕ από τη μια δηλώνει ότι Ετοιμαστείτε σε πρώτη φάση να ξηλωθείτε και για τον Έμπολα!, αλλά από την άλλη βρίζουν τον ΠΟΥ για ολιγωρία - το Associated Press αναφέρει ότι ο ΠΟΥ έχασε ευκαιρίες για να εμποδίσει την εξάπλωση του Έμπολα, όταν διαγνώστηκε για πρώτη φορά κρούσμα την περασμένη Άνοιξη λόγω ανίκανου προσωπικού, έλλειψη ενημέρωσης και γραφειοκρατεία.


Όσο για μας, στην Ελλάδα, δηλώνουμε ΠΑΝΈΤΟΙΜΟΙ χάρη στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) το οποίο διεξήγαγε δημοσκόπηση για να δουν πως νιώθουν οι Έλληνες! Όχι αν είναι άρρωστοι, καλέ, αλλά αν ανησυχούν! Αυτή είναι η έγνοια του ΚΕΕΛΠΝΟ αυτή τη στιγμή. Όχι τα μέτρα, όχι η ενημέρωση, αλλά αν έχουν χεστεί οι Έλληνες στο βρακί τους μετά την τόση τρομο-προπαγάνδα!

Έτσι το ΚΕΕΛΠΝΟ ναύλωσε την εταιρεία ΚΑΠΑ RESEARCH για λογαριασμό του κι έκανε έρευνα στις 13 και 14 Οκτωβρίου, στην οποία συμμετείχαν 1.155 άτομα από όλη τη χώρα. Από την έρευνα προκύπτουν τα ακόλουθα στοιχεία: Ο ένας στους δυο Έλληνες ακόμα βλέπει τηλεόραση κι εμπιστεύεται τα ΜΜΕ. Κι από αυτή την αρρώστια, διατρέχει πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο, πάρα από τον ίδιο τον Έμπολα! Εξάλλου αυτό ήθελαν να δουν με την έρευνα κι αυτό είδαν: Πόσα από τα ελληνικά πρόβατα είναι έτοιμα να κάνουν το εμβόλιο όταν "χρειαστεί"!


Πηγή:AllNewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου