Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Προκαλούν οι Τούρκοι: Η Κύπρος είναι υπό ελληνοκυπριακή κατοχή (Διαβάστε και φρίξτε!! Μ΄' αυτούς θα κάνουμε Ελληνοτουρκική φιλία;)


Οι Ελληνοκύπριοι είναι η κατοχική δύναμη στην Κύπρο και όχι το τουρκικός στρατός, υποστήριξε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου σε ομιλία του στην Αττάλεια της Τουρκίας, σε
τελετή για την ολοκλήρωση των εργασιών σε λεωφόρο στην οποία δόθηκε το όνομά του.

«Κατά καιρούς χαρακτηρίζουν κατοχικό τον τουρκικό στρατό. Στην πραγματικότητα, αυτός που έχει καταλάβει την Κύπρο και αυτήν τη στιγμή είναι υπό την κατοχή του, είναι οι Ελληνοκύπριοι», ισχυρίστηκε ο κ. Έρογλου.

Στο νησί, συνέχισε, επιθυμούν μία ομοσπονδιακή λύση, με ίσα δικαιώματα, που θα την αποτελούν δύο ίσες ιδρυτικές πολιτείες. Σύμφωνα με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, οι Ελληνοκύπριοι «λένε ψέματα» εδώ και 40 χρόνια, για την εξασφάλιση επιστροφής στην κατάσταση πριν το 1974.

«Δεν θα υπάρξει επιστροφή στην κατάσταση πριν το 1974. Θα συνεχιστεί η αποτελεσματική εγγύηση της Τουρκίας. Εάν μπορέσουμε να ιδρύσουμε ένα νέο κοινό κράτος, όλοι οι πολίτες, που πήραν “υπηκοότητα”, θα είναι πολίτες του κράτους εκείνου. Αυτές είναι οι δικές μας κόκκινες γραμμές», είπε ο Τπυρκοκύπριος ηγέτης.

Το διαβάσαμε από το: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/09/blog-post_1178.html#ixzz3DTbiGAI3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου