Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΒΟΣΝΙΑ: ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ!''



Τεράστιο διπλό μέσα στη Ζένιτσα πανηγύρισε η εθνική μας το βράδυ της Τρίτης (9/9) μπαίνοντας ιδανικά στα προκριματικά του Euro 2016 και ο Πάμπος Χριστοδούλου είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από το νικηφόρο ξεκίνημα.

Παράλληλα, ο ομοσποδιακός τεχνικός παρουσιάστηκε συγκατημένος για τη συνέχεια και ζήτησε από τον κόσμο να αγκαλίάσει τη νέα προσπάθεια της εθνικής ομάδας.


«Νομίζω ότι και να πω για αυτούς τους παίκτες και πως δούλεψαν όλες αυτές τις ημέρες είναι. Νομίζω ότι τα παιδιά τόσο καιρό αδικούσαν τον εαυτό τους. Ότι και να είναι όμως, είμαστε το αουτσάιντερ. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι.
Έχει μπει η ψυχή του Έλληνα μέσα τους και το είδατε.

Κάναμε φάσεις για να πετύχουμε και πιο γρήγορα το 2-1. Φυσικά θέλαμε και την τύχη με το μέρος. Με την όλη μας παρουσία όμως το δικαιούμασταν. Αυτό που θέλω να περάσω είναι ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει αυτή την Εθνική. Είμαστε σε ένα δρόμο που είτε τώρα είτε σε λίγα χρόνια θα φέρει επιτυχίες. Ο κόσμος πρέπει να μας σπρώξει.

Νομίζω στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε όλη η δουλειά και η τακτική. Το πιο σημαντικό δεν είναι ποιος πέτυχε τα γκολ ή ποιος έδωσε την πάσα ή ποιος έκοψε το πέναλτι. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι έπαιξε σαν ομάδα. ένας κάλυπτε τον άλλο και αυτό μετράει πάρα πολύ.

Σίγουρα είναι μία μεγάλη νίκη αλλά δεν κάναμε τίποτα. θα προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο. Μία ομάδα που το πιστεύει σίγουρα στο τέλος θα πανηγυρίσει. Αυτό που θέλω και αυτό που εύχομαι είναι να κάνουμε τον κόσμο να έρθει κοντά».

www.politis-sports.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου