Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Η 17χρονη σκλάβα του σεξ των τζιχαντιστών

 

 

Η απίστευτη εξομολόγηση μιας έφηβης που ζει στα χέρια των φανατικών ανταρτών

Ζωή κολαστήριο. Μια ανήλικη αφηγείται την ιστορία της φρικτής κακοποίησης που υφίσταται στα χέρια των μαχητών του ισλαμικού κράτους.

Πρόκειται για ένα κορίτσι που ανήκει στη φυλή των Κούρδων Yazidi, το οποίο συνελήφθη από τζιχαντιστές και αποκαλύπτει την ακραία κακοποίηση που υφίσταται ως σκλάβα του σεξ στα χέρια των εξτρεμιστών του ισλαμιστών κράτους (IS).

Η μόλις 17 ετών Mayat, (δεν είναι το πραγματικό της όνομά), απήχθη από μέλη της isis στις 3 Αυγούστου κατά τη διάρκεια μια επίθεση στην πόλη της Sinjar. Η ίδια παραμένει με τους απαγωγείς της.

Οι άνδρες επέτρεψαν στην Mayat, η οποία μιλάει ελάχιστα Αγγλικά, να μιλήσει, «για να μας βλάψουν ακόμη περισσότερο, μας είπαν να περιγράψουμε λεπτομερώς στους γονείς μας, ό, τι μας κάνουν». Οι γονείς της, πρόσφυγες στο Κουρδιστάν, έδωσαν τον αριθμό της κόρης τους σε έναν δημοσιογράφο από την ιταλική εφημερίδα La Repubblica.

Η έφηβη ικετεύει στη συνέντευξη της να μην αναφερθεί το όνομά της γιατί: «Ντρέπομαι για όσα έχουν κάνει σε μένα. Μέρος του εαυτού μου θέλει να πεθάνει, να θέλω να μπω κάτω από το έδαφος και να μείνω εκεί. Αλλά ένα άλλο μέρος, εξακολουθεί να ελπίζει ότι θα σωθεί, και τελικά θα καταφέρω να αγκαλιάσω τους γονείς μου για μια ακόμη φορά»

Η Mayat υπολογίζει ότι τα νεαρά κορίτσια που κρατούν οι εξτρεμιστές είναι μεταξύ 12 και 30ετών. «Τι μου κάνουν;», ρωτά «ντρέπομαι πολύ να πω και δεν ξέρω πώς να περιγράψω τα βασανιστήριά μου», λέει. Στη συνέντευξή της περιέγραψε το πώς γυναίκες και νεαρά κορίτσια κρατούνται σε ένα σπίτι υπό την εποπτεία οπλισμένων φρουρών.

Υπάρχουν, λέει, τρία «δωμάτια της φρίκης» στα οποία οι γυναίκες βιάζονται από διάφορους άντρες πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. «Μας φέρονται σαν σκλάβες. Πάντα μας δίνουν και σε διαφορετικούς άντρες, οι πιο πολλοί από αυτούς έρχονται από τη Συρία».

«Μας απειλούν και μας χτυπούν αν προσπαθήσουμε να αντισταθούμε. Πολλές φορές εύχομαι να με χτυπήσουν τόσο δυνατά ώστε να πεθάνω , αλλά είναι δειλοί και δεν το κάνουν. Κανείς δεν έχει το κουράγιο να σταματήσει το μαρτύριό μας». Οπως εξάλλου σημειώνει και η ίδια, πολλά από τα κορίτσια έχουν επιχειρήσει να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

«Εχουν ήδη σκοτώσει το σώμα μου…», καταλήγει.
 
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου